Royal Garden, Trondheim 14.04.10

Har du bilder / kommentarer / meninger om denne konserten? Fyll inn feltet nedenfor eller send en mail til rhjemas@gmail.com!

Settliste

1. Ingen Blir Igjen
2. Soleplassland
3. Kamerat Pære
4. Matbit
5. Gode Daga
6. Ankerfeste
7. Viktig Ærend
8. Gammel Sykkel
9. Café Yé Yé
10. Eller Nå Sånt
11. Interdit
12. Trikken
13. Faren Min
14. Ikke Vær Dum
15. Dørstokkmila
16. Agnar Mykle
17. Paradis (Havet Tar Bølgen)
18. Jævel På Lur
19. Hjertemedisin
20. Klassebildet

21. Sorte Tyr
22. Svartlamon
23. Zeppelin og Amazon

24. Kjærlighet

Hilsen fra Ulf

det var en spent gjeng som gikk på scenen kan du si. jeg var vel på do en gang i minuttet halvtimen før vi skulle på.

det var veldi kult å starte med 4 triolåter, og overveldende med allsangen från publiken. akkurat som i gamle dager.

en herli effekt var det også da teppet bak oss falt og avslørte en topptrimmet kinesisk mur  som kompet oss gjennom en perfekt versjon av matbitreggaen.

deretter var det klart for presentasjon av nye låter, gode daga og ankerfeste satt godt vil jeg si. ingen feil og røde seil.

selv måtte jeg konsentrere meg for ikke å miste grepet helt, det var et stort kick å stå der sammen gutan med et fantastisk publikum som var med på hver note og unote.

det var spesielt deilig å ha med den kinesiske mur, da fikk vi spilt låtene med komplette arrangementer, jeg kunne konsentrere meg om akkeren, vokalen og skitpraten.

Øystein var i meget god form, og gledet mange og skremte flere da han tok på seg felleskjøpetcapsen før han dro igang jævel på lur.

en meget tøff sorte tyr toppet kvelden før vi gikk over skyene med svartlamon

alle var meget fornøyde da konserten var over, men den som  trakk det største lettelsens sukk var vel Truls, som hadde levd med kineserlåtene i hodet 24/7 i tre måneder, og endelig kunne nyte å være med i verdens kuleste trio, og ta en velfortjent nightcap.

alt i alt var vi vel fornøyde med kåmbækkonserten, og gleder oss til fortsettelsen.

Bilder

Foto: Espen Domaas

Presse

Adresseavisens Ole Jacob Hoel var på Royal Garden i går, og skriver i sin konsertanmeldelse bl.a. at publikum var i hundre, og det var bandet også (…) Etter et litt hektisk, men likevel lovende comeback, ser vi frem til at Tre Små Kinesere setter seg for alvor i 2010-utgaven.

Les hele anmeldelsen her.

Video

9 tanker om “Royal Garden, Trondheim 14.04.10

 1. Helig gjensyn…startet trått. Masse kjedelig prat! Kom seg etterhvert. Synes personlig at etter 5 år borte fra fansen bør man gi dem en hel konsert med kun slagere. Akkurat som siste halvdel av showet i går var…..Da tok det virkelig av for min del og maaaange andre!!!! Savnet en del sanger, men men…

 2. Er jo litt verre å sende inn bilder når man ikke har en epost-adresse eller muligheten til å laste de opp?

  Konge konsert i går, var bedre enn forventet, og håper på å få se mye mer til Tre Små Kinesere:)

 3. Takk for en utrolig bra konsert med mye trøkk og fantastisk musikk. Både gamle og nye låter var med på å skape en herlig Tre Små-stemning blant publikum! Band og «bakband» ga alt og publikum ga tilbake!

  Hadde dere spilt «Løvetann» og «Eplekake med krem», så hadde konserten truffet midt i blinken for min del, men det var ikke mange millimeter om å gjøre!!

  Håper fansen får oppleve dere mange ganger utover 🙂

 4. Supermegakjempebra!!! Herlig! Skjønner godt at det ble litt prating..de var sikkert nervøse til å begynne med! Så bare blide fjes overalt som koste seg!

 5. Tusen takk for en alle tiders flotters Tre Små-konsert!! Jeg synes at stemningen satt fra første sekund Ulf Risnes og co inntok scenen – godt å høre igjen så mange gode gamle sanger!! Og gode nye!!

  Ulfs prating høynet stemningen ytterligere, etter min mening, og gjorde kontakten mellom oss publikum og Tre Små enda tettere. Dessuten bidro snakkingen og kommentarene til at vi tydlig kunne merke den gode tonen musikerne mellom – både Tre Små og Den Kinesiske Mur. Lækkert rett og slett!!

  Tusen takk!!!! 🙂

 6. Magisk kveld! Herlig å endelig få oppleve kineseran LIVE, når man har vokst opp med CD’spillern! Bare kult at det ble litt prating i begynnelsen, var vel så stuck in the moment at det gikk fort nok for min del! Og hadde helt glemt at Kinesermuren ikke ble med før 4. sang! Rett og slett en fullkommen kveld! Takk! Kommer GARANTERT tilbake!

  — å da håpe æ OKAVANGO joome i høytaleran! =]

 7. Denne kvelden var himmelsk. Der stod jeg med mine egne blå øyne å fikk se bandet som hadde fulgt opp hele barndommen min med. Jeg husker at vi satt og hørte plata »Tro, Hår & Kjerlighet» mange mange mange ganger nedover til Oslo. Dette var altså min første konsert som ble en utrolig opplevelse for blant annet meg og mange andre.

  Tusen hjertelig takk for en utrolig opplevelse også håper jeg vi møttes igjen:D

  P.S. Jeg tror jeg var en av de få under 18 år:)

 8. Takk for en fantastisk konsert! Sto med tårer i øynene flere ganger under konserten. Var rett og slett magisk! Ingen over, ingen ved siden.
  Var nok også en av de som trakk snittalderen betraktelig ned, men når man har fått inn Tre Små med morsmelka, var det ingen vei utenom å dra på denne konserten.
  Og det var verdt alle penga og mer til!
  Håper det blir mange fler, nok en gang tusen takk!

 9. Hei Gutta !

  Kjempekjekk konsert dette her, har gledet meg i over 5 år for å få sjå igjen tre små kinesere, og det var mitt i blinken.
  Kom heile veien ifrå Stord og denne konserten måtte eg berre ha med meg, og blei på ingen måte skuffet…
  Sjølv om dagen etterpå blei med flymeldingar om askestans osv, så hadde eg no heldigvis campus på Svartlamon 😀 !

  Gleder meg berre meir og meir over den stemningen, bandet og dei nye songane !

  Håper det ikkje blir så altfor lenge til ein konsert til, for dette er min tredje og kan aldri få nok av gladmusikken dokkas 😀

  STÅ PÅ GUTTA !!!!!

  Stolt og glad sunnmøring, BP 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *