Forum på Soleplassland!

Vi har nå lagt ut et forum på sidene, der alle som vil kan snakke om Tre Små Kinesere, stille spørsmål og forhåpentligvis få svar. Her følger noen korte instrukser for hvordan forumet brukes:

  • Først må du registrere en ‘account’. Det gjør du ved å klikke på linken Register Your Free Account (Required) på toppen av siden.
  • Velg om du vil registrere en ‘global account’ eller en ‘local account’. Forskjellen på disse er at om du registrerer en ‘global account’ kan du bruke samme passord og brukernavn på andre forum hos EzBoard, mens en ‘local account’ kun kan brukes på dette forumet.
  • Etter å ha registrert deg, vil du motta en mail med en link til en side du må besøke for å bekrefte registreringen. Deretter vil du motta nok en mail, med brukernavn og passord, og du kan dermed begynne å bruke forumet.
  • For å logge deg inn på soleplassland forumet, klikker du på linken My Control Center og skriver inn ditt passord og brukernavn. Nå har du tilgang til å opprette egne underkategorier på forumet og poste egne innlegg.

Til forumet »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *