Internettsingle 2001

26. februar 2001 gjorde Tre Små Kinesere noe som var ganske unikt på den tiden, nemlig å slippe tre nye låter på internett som en slags internettsingle. Adresseavisen var blant de som meldte sin interesse, og som mente at låtene var vel verdt å laste ned.

Nedenfor kan du fremdeles høre de tre låtene, hvorav den første senere skulle ende opp i en bearbeidet versjon på Tre Små Kineseres siste CD, «Gammel Sykkel», den andre på Skrujern-plata «Fakta & Følelser» i 2004, mens den tredje enn så lenge har forblitt ikke-utgitt. Alle låtene er hentet fra en demo-cd som Kineserne spilte inn i Krypten i mars 2000.

GLA (FOR Å GJØR DÆ GLA)

[audio:https://usercontent.one/wp/www.soleplassland.net/wp-content/uploads/02-gla-for-a-gjc3b8r-dc3a6-gla.mp3]

Adresseavisen: «Gla (for å gjør dæ gla)» er en enkel ballade med Ulf Risnes opp mot sitt mest beatelske, dvs. Tre Små Kinesere på sitt mest melodiøse i en smittende melankolsk glad-sang.

FORMIDDAG

[audio:https://usercontent.one/wp/www.soleplassland.net/wp-content/uploads/10-formiddag.mp3]

Adresseavisen: «Formiddag» synges av Baard Slagsvold i et vise-arrangement som kan gi assosiasjoner til Erik Bye (!), men det kler sangen. Som vanlig hos Slagsvold handler det om de helt nære ting, om å «prøve å gå i frø».

NESTEN FORFØRT

[audio:https://usercontent.one/wp/www.soleplassland.net/wp-content/uploads/11-nesten-forfc3b8rt.mp3]

Adresseavisen: Atskillig muntrere er «Nesten forført» er en leken, groovy sang som kunne ha gått rett inn på «Ultralyd». Lekent orgel i leken, uhøytidelig sang om russ, nuss, Marinen, Ila og mer enn kaffe og vafler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *