Gammel sykkel

Den 26. mai var det endelig klart for utgivelse av kinesernes lenge etterlengtede åttendefødte. Her kan du lese alt om den nye cd’en.

Tittel: Gammel Sykkel
Utgivelsesdato: 26.05.03
Produsent: Lars Lien / Tre Små Kinesere
Miks: Ulf Holand
Master: Morten Lund

01. Allemann
02. Lindøya
03. Ventilsangen
04. Hender
05. Gammel sykkel
06. Av&t
07. Vær så god
08. Sparker stein
09. Min tur
10. Gla for å gjør dæ gla
11. Sombrero
12. 1+1=3
13. Under samme paraply
14. Faren din

Annet:

– Platekompaniet i Trondheim vil holde nattåpent natt til 24. mai der Kineserne vil spille og signere plater. Bor du i nærheten, har du med andre ord muligheten til å sikre deg plata to dager før den offisielle releasen samt å få med deg en spesiell intimkonsert for «den harde kjerne» av fans!
– «Gammel sykkel» blir første singel fra plata. Den blir dessverre ikke lagt ut for salg, men sendt ut som promosingel til radio i uke 18.
– Ingen datoer er klare ennå, men kineserne kommer antakelig til å dra på norgesturné til høsten.

* * *

Besøk i Holand’s hule

Vi har fått inn et lite referat fra Svein Wilhelmsen som lørdag 3. mai var på besøk hos Ulf Holand i Oslo der miksingen av CD’en foregår. Han hadde heldigvis med seg både ører og kamera..

Adresse for dagen var LydLab i Skippergata. Og dagens «vert» var ingen ringere enn Ulf Ø.W.Holand som også hjelper til på skiva til bl.a. Bjørn Eidsvåg og noen av A-ha’s album.

Klokka 15. var jeg på plass og da var det kun Baard og Ulf H. som var kommet. Ulf og Øystein lot vente på seg. (Var det noen som nevnte»træge trønder» i en melodi engang)?! Etter en stund dukket Risnes opp og fikk seg en guidet tur rundt i bygget. Baard satt inne i studioet og spilte (vakker musikk….) på flygel.

Under oppholdet det holdt Holand på med finpussen av «Alle man». Det ble etterhvert bestemt at Øystein ikke behøvde å komme, så Baard og Ulf hørte gjennom noen av deres supre verk. Ferdige og klare for markedet…nesten…

Halv seks ble det bestemt at alle «måtte» forlate bygget. Holand skulle bli ferdig med «Alle man» før de behøvde å komme tilbake. Etter å hørt mange av melodiene fra det nye albumet er det sikkert at det er noe for enhver smak.
Takker forresten så mye for at jeg fikk stikke innom. Artig !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *