Ulf Risnes & Øyvind Holm: Safe And Sorry

Utgivelsesdato: 2009
Produsenter: Øyvind Holm og Ulf Risnes
Miks: -Fred Zakariassen & Thomas Henriksen
Master: Morten Stendahl, Redroom Studio

1. Lazy Lonely Eyes
2. The Day I Fell To Earth
3. What A Joy
4. Satellite
5. Rebound Girl
6. Day Is Dawning
7. Out Of Love
8. The Stars Will Come And Get Her
9. If She Don’t Mind
10. Five Minutes Away
11. (Take Me To) Hollywood
12. Sing It One More Time