Ny singel: +30C kaldt!

largeTre Små Kineseres nye singel, Tredve varmegrader kaldt, kan fra i dag lastes ned hos nettbutikken Klicktrack eller iTunes! Dette er den første singelen fra Kinesernes tiende album, som ventes utgitt senere i høst. Låta beskrives som en midtempo ballade, skrevet av Ulf Risnes og den nye tangentkloreren Lars Lien, og beskriver en desperat mann som venter på kjæresten som aldri kommer. Det er en varm dag, men han fryser i hjertet, derfor tittelen Tredve varmegrader Kaldt.

«Tenk på ungan» video

Kineserne avla hovedstaden et hyggelig besøk tidligere i høst. Publikum fikk favoritter av både nyere og eldre dato, og at kineserformen stadig er stigende fikk vi bekreftet da bandet slo til med den nye låta Tenk på ungan. Dette lover godt for fremtida!

Du kan høre låta i et eksklusivt opptak fra lydprøvene her. En takk til vår mann Svein Wilhelmsen for stødig kameraføring!

Hjemme hos Hegge!

Foto: Adressa.no

 

Denne så dere ikke komme! Adresseavisen har sendt sin interiørinspektør til Hølonda, der vår eminente pianist Øystein Hegge til daglig holder til. Øystein inviterer gjestmildt til en hjemme-hos-reportasje, dog uten badekar og champagne. Til gjengjeld får vi se et hvitmalt piano det nok har kommet en og annen kineserperle ut av gjennom årene. Vi får dessuten høre historier om hobbysnekring, der ordet rustikk forekommer oppsiktsvekkende hyppig. Kort sagt: En god sjanse til å bli enda bedre kjent med den mystiske mannen bak tangentene.

Les hele artikkelen på Adressa.no.

Intervju og musikk i NRK radio

I forkant av tirsdagens turneåpning i Elverum gjestet Tre Små Kinesere radiostudioet til NRK Hedmark og Oppland for å spille to låter og snakke om den kommende turneen. Intervjuet er vel verdt å høre, og finnes til alt hell i NRKs store nettarkiv. Klikk deg frem til en og en halv time ut i sendingen og få det med deg!

Norgesturne og liveplate!

Tre Små Kinesere pakker sekken og legger ut på norgesturne, med turnestart i Elverum 11. oktober! I løpet av høsten og våren går turen videre til bl.a. Oslo, Tromsø, Røros, Molde, Trondheim, Arendal, Drammen … se hele turneplanen her og begynn å varme opp allsangstemmen.

Kineserne er for tiden i innspurten med den lenge varslede liveplata, og planen er å få den i handelen innen turnestart. I tillegg til opptak fra konsertene på Byscenen i desember i fjor, vil plata inneholde den splitternye låta Tenk på ungan. Følg med her for mer informasjon når det nærmer seg release!

Endelig konsert i Oslo!

Nesten åtte år har gått siden den legendariske kvelden da Tre Små Kinesere spilte sin forrige konsert på Rockefeller i Oslo. Det er med andre ord snakk om en svært etterlengtet begivenhet når kineserne 12. oktober igjen avlegger hovedstaden, og konsertscenen i gamle Torggata bad, et besøk. Billetter kan allerede kjøpes via Billettservice. Vi sees!

NB! Vi oppdaterer konsertsiden fortløpende med nye spilledatoer for 2011 og 2012!

Backstage med Tre Små Kinesere (se videoklipp)

Tre Små Kinesere kronet det vellykkede comebacket med en rekke festivaljobber i fjor sommer. Nedenfor kan du se et intervju de gjorde med Adressa-TV etter konserten på Steinkjerfestivalen. Fornøyde? Ingen tvil. Klikk play for å gjenoppfriske minnene om en fin sommer med sol i håret og kjærlighet på tunga. Det er aldri for tidlig å begynne å glede seg til den neste.

Kineserne til Ut-Awards

Fredag 28. januar deler Adresseavisen ut sine årlige UT-Awards under et storstilt show på Samfundet i Trondheim. Programledere for kvelden er Thomas Seltzer og Marie Komissar, og blant de mange artistene som skal opptre i løpet av kvelden finner vi selvsagt Tre Små Kinesere, som ifølge Adressa «gjorde et bra comeback på plate og scene i fjor». Vi anbefaler alle som kan å ta seg en tur, og for de som ønsker å gi sine stemmer er sms-valget allerede i gang – les mer i Adresseavisens UT-spesial.

TSK spiller på Humorkveld for UNICEF

Kort varsel, men likevel rikelig med tid til å få stilt tv-en inn på TVNorge: I kveld (mandag 4. oktober) spiller Tre Små Kinesere på Humorkvelden til UNICEF, som sendes direkte på TVNorge fra kl. 20.30. Under parolen send et smil stiller kremen av norske komikere og artister opp for å rekruttere flere UNICEF-faddere. Målet er at flere barn skal få muligheten til å oppleve sin femårsdag.

Les mer på hjemmesidene til UNICEF.